promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frontális felhőzet közelít felénk, ami cudar időt hoz magával
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hétfőn véget ér a front, kedden már egy anticiklon szélére kerülünk, aztán jön a csúnya meglepetés is.

Az elmúlt napokban egy front alakította Magyarország időjárását, ami hétfőn még ugyan velünk marad, de kedden már egy anticiklon hozza meg a változást.

Hétfő éjszaka nagy területen pára, köd képződik, de az északnyugati részeken maradhatnak kevésbé felhős részek is. Csapadék nem lesz, de a ködös részeken szitálás előfordulhat. A déli, délnyugati szél nagyrészt gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között várható.

Kedden az ország keleti, északkeleti felén tartósan borult, párás, ködös idő lesz a jellemző, helyenként lehet csak vékonyodás a felhőtakaróban. A Duna-Tisza közétől nyugatra haladva egyre nagyobb eséllyel szakadozhat fel a rétegfelhőzet, a szelesebb részeken, illetve a Mecsek és a Dunántúli-középhegység mögött a főnhatás miatt pár órás napsütés valószínű. Szitáláson kívül érdemi csapadék nem várható. Főleg északnyugaton élénkül meg a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű, nyugaton lesz az enyhébb idő.

Bővebb időjárás-előrejelzés az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás