promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: betörnek az első fagyok, azt is tudjuk, hol fognak először lecsapni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A köd után a reggeli fagyok is megérkeznek.

Szépen lassan teljesen átalakul Magyarország időjárása. Bár most az ősz a szebbik arcát mutatja, ez nem sokáig fog tartani. Az előrejelzések szerint szerdán reggel megérkeznek az első tajamenti fagyok és a köd is, szóval hazánk időjárása kezd egyre zordabbá válni.

Kedden az esti órákban a gomolyfelhők összeroskadnak, legalább átmenetileg szinte mindenütt kiderül az ég, de az éjszaka folyamán északnyugat felől magasszintű felhők sodródnak fölénk. Csapadék nem lesz, foltokban köd, rétegfelhőzet képződik. Gyenge marad a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között valószínű, de a hosszabb ideig derült fagyzugokban gyenge légköri fagy is előfordulhat. Talajmenti fagyra több helyen is lehet számítani.

Szerdán egyre több és egyre vastagabb fátyolfelhőzet szűri a napsütést, csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szél elsősorban a Dunántúl északnyugati felén megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

És hogy mi várható a folytatásban, a hét hátralévő részében? Magyarország időjárásáról bővebb tájékoztatást kaptok az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás