promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegfront robban be Magyarországra, már tudjuk, hogy mikor érkezik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható majd az elkövetkező időszakban.

Elképesztően esős időszakot élünk, betört az ősz, és úgy tűnik, hogy meg is vetette már a lábait Magyarországon. Az előző héten szinte minden nap esett az eső, csak nagyon rövid időszakok voltak, amikor nem esett seholsem. Valószínűleg most mindenki arra vár az országban, hogy október elején egy kicsit kevésbé csapadékos időszak következzen, egy kis nyugalmi periódus a sok felhőszakadás után.

De vajon mit tartogat nekünk az időjárás előrejelzés? Milyen idő várható a hét utolsó napján, és a következő héten, jön-e változás?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint az éjszaka egy viszonylag gyorsan mozgó hidegfront vonul át Magyarország felett az éjszaka folyamán, így a hidegfront mögött néhány napig hátoldali helyzet lesz majd a meghatározó az országunkban. Mindez északnyugati áramlással, gyakran pedig erős széllel jár. A jövő hét közepén pedig majd egy anticiklon hatására néhány napig csendes őszi időre számíthatunk majd.

Érdemes lesz most ránézni az OMSZ YouTube-videós időjárás-előrejelzésére, hogy az elkövetkező napokban milyen idő vár ránk majd az ország egyes részein, a videót itt is megnézhetitek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás