promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb esőhullám robog Magyarország felé, itt csaphat le, erre pedig ideje már most felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre kell majd számítani az elkövetkező napokban.

Szeszélyes és néha kiszámíthatatlan egy kicsit, talán ezekkel a szavakkal lehet legjobban leírni az elmúlt pár napot Magyarországon az időjárás szempontjából. És persze sokszor hideg, az őszhöz képest is hideg, miközben rengeteg kis esőben is részünk lehetett az elmúlt napokban. Valószínűleg legtöbben arra várnak, hogy jöjjön egy kisebb felmelegedés.

De mégis milyen idő vár ránk majd az elkövetkező napokban?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint változékonyra fordul majd az idő. Ennek a keretében a hét utolsó napján, vasárnap, valamint majd az elkövetkező hét elején a felhők lesznek túlsúlyban felettünk. Emellett pedig Magyarország több pontján várható csapadék is, méghozzá több hullámban. Ám jó hír, az hogy a felhők miatt kevésbé lesznek hidegek az éjszakák.

Hidegfront is jöhet majd? Az Időkép hosszú távú előrejelzései szerint erre szerdán lehet esély.

Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen időjárásban lehet részetek majd vasárnap, illetve az utána lévő nap a lakóhelyeteken, hol várható Magyarországon csapadék, és hol mennyi fok lehet majd a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás