promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban az eső Magyarországra, itt kell felkészülni csapadékra, ezekben az országrészekben eshet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt van az ősz, itt van újra?

Az elmúlt bő két hétben meglehetősen változatos időjárásban lehetett részünk, az aszály után komolyabb csapadék érkezett Magyarországra, és hirtelen váltással betoppant az ősz, így pedig elszórtan szinte minden nap számíthatunk már esőre az országban. De vajon milyen időjárást tartogat számunkra itt a szeptember közepe most hétvégére? Valószínűleg mindenki erre kíváncsi.

Vajon hol várhatók majz záporok és zivatarok, és hol nhullhat nagyobb csapadékmennyiség?

Mégis milyen idő várható szombaton?

Az Időkép előrejelzései szerint szombaton borongós időben lehet majd részünk Magyarországon, a napot pedig csendes esők és záporok tarkítják majd. Kezdetben főként délen számíthatunk csapadékra, késő délutántól azonban egyre többfelé fordulhatnak majd elő esők az ország területén. És hogy hány fok lehet szombaton? Délután csupán 13 és 19 fok csúcshőmérséklet valószínűsíthető.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós előrejelzésben pedig a pontosság kedvéért térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő vár majd ránk a hétvége első napján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás