Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vége a jó időnek: berobban az igazi esős ősz

Vége a jó időnek: berobban az igazi esős ősz

Időjárás

Vége a jó időnek: berobban az igazi esős ősz

Időjárás

Promotions 16:16

Megérkezett az igazi ősz Magyarországra.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a csütörtök délelőtti jó időnek egy esős átvonulás vet véget délután, és hivatalos is megérkezik az igazi ősz Magyarországra.

Csütörtökön éjszaka átmenetileg csökken a felhőzet, de helyenként lesznek erősen felhős területek is. Eső, zápor, helyenként zivatar a délnyugati, déli megyékben fordulhat elő elsősorban az éjszaka első felében. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.

Pénteken nyugat, délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Többórás napsütés az északi megyékben várható. Nagyobb eséllyel a délnyugati megyékben fordulhat elő eső, zápor, míg északkelet felé haladva csökken a csapadék esélye. Az ország nagy részén az északnyugati, míg délnyugaton az északi, északkeleti szelet kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 17 és 25 fok között alakul, a tartósan felhős nyugati tájakon lesz hűvösebb, míg északkeleten a legmelegebb.

Borítókép: Profimedia