promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: több hullámban érkeznek esők, záporok, mutatjuk, hol rontják el a kedvünket
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhol viszont a csúcshőmérséklet még a 28 fokot is elérheti.

Szerda estétől nyugat felől megvastagszik a felhőzet, azonban a déli megyékben előfordulhatnak gyengén felhős területek is. A csapadékzóna kelet felé halad, egyre többfelé várható eső, zápor (legkisebb eséllyel a déli területeken), a Dunántúl északnyugati területein egy-egy zivatar is kialakulhat. A déli, délnyugati szél több helyen lesz élénk, a Dél-Dunántúlon erős lökések is előfordulhatnak, azonban északkeleten többnyire mérsékelt marad a légmozgás – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul, alacsonyabb értékeket a csapadékos területeken, míg magasabbakat délen mérhetünk.

Csütörtök reggeltől az ország északi felén leginkább erősen, míg a déli felén változóan felhős lesz az ég, ott hosszabb napos időszakok is előfordulhatnak. Nyugat felől több hullámban várható eső, zápor. Zivatarok kialakulására országszerte adottak a feltételek, azonban legnagyobb eséllyel a Dunántúl déli felén és az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki. A déli, délnyugati szél nagy területen lesz élénk, időnként erős lökések is előfordulhatnak. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a csapadékos területeken általában 18 és 24 fok között, míg az ország déli felén magasabban, 25 és 28 fok között alakulnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás