promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: jönnek a nemszeretem napok, az ország bizonyos részein már ködre ébredhetünk – mutatjuk, hogy hol
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nappali hőmérséklet elérheti a 26 fokot.

Péntek estétől hazánk keleti harmadában továbbra is erősen felhős vagy borult idő ígérkezik, nyugat felé haladva kevesebb lesz a felhő, sőt a Dunántúlon nagyrészt kiderül az ég. A keleti megyékben is egyre kevesebb helyen várható csapadék, hajnalban már csak az északkeleti, keleti határnál eshet az eső. A Dél-Dunántúlon és az Alföld délnyugati részein foltokban köd és rétegfelhőzet képződhet – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között alakul, de a völgyekben ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Szombat reggeltől a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre és döntően csapadékmentes időre számíthatunk. Ugyanakkor a keleti határ mentén délutánig még erősen felhős területek is lesznek, és a határ mentén gyenge eső is előfordulhat. A déli szél csak Sopron és a Fertő körül élénkülhet meg.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 21 és 26 fok között valószínű, de a felhős keleti határ mentén néhány fokkal hűvösebb is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás