promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán elbánik a gyereknappal a vasárnapi időjárás, erre kell számítaniuk a magyar családoknak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lesz éppenséggel felhőtlen az idei gyereknap – szó szerint.

Már hajnaltól kezdve kedvezőtlen időjárásra számíthatunk, ugyanis már akkor erősen felhős, illetve borult lesz az ég, egyedül az északi, északkeleti részeken lehet esetleg vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Délen, délnyugaton esőzések, záporok is előfordulhatnak. A légmozgás többnyire mérsékelt lesz, a legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 6 és 13 fok között várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Vasárnap délelőtt, mikor igazán beindulnának a gyereknapi programok, sajnos továbbra is felhős lesz az ég és borult idő várható, amit rövidebb napos periódusok szakíthatnak meg, leginkább délkeleten. A legtöbb helyen esőre, záporesőre kell számítani, közben pedig megélénkülhet az északi, északkeleti szél is, ami nem éppen kellemes.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között várható gyereknapon, ez pedig alapjában véve kifejezetten jó időt jelentene, ha nem rontana el mindent a felhős égbolt és a záporeső nagy esélye – szóval jobban teszik a családok, ha felkészülnek erre.

Itt lehet megtekinteni az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás