promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: rengeteg magyar nagyon boldog lesz, 22 fokig is melegedhet a hőmérséklet ebben az országrészben - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható kedden Magyarországon.

Az elmúlt időszakban Magyarországon a tavasz csúnyábbik oldalát láthattuk, sokszor van renggel nagyon hideg, sok fagyos hajnallal is találkozhattunk, miközben napközben is sokszor esett. Kérdés, hogy vajon mikor lesz majd tartósan is meleg. Most talán mindenkit ez érdekel a legjobban.

Vajon milyen időjárás várható majd kedden?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint kezdetben majd gomolyfelhős és napos idő várható országszerte, majd csak délután növekszik meg a felhőzet nyugat felől. Délelőtt az északkeleti megyékben számíthatunk záporra, délután viszont már a délnyugati részeken lehetnek záporok, zivatarok, estétől pedig nyugat felől alakulhatnak ki záporok.

A legmagasabb nappali hőmérséklet már 16 és 22 fok között alakul majd.

És hogy mégis mely országrészekben emelkedhet majd 22 fok környékére a csúcshőmérséklet? Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok majd, hogy az egyes országrészekben mire kell majd számítani pontosan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás