promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: fagyos lesz a húsvét, berobban a hidegfront
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megérkezik a hidegfront, ami mínuszokat is hoz magával. Szörnyű idő lesz húsvétkor.

Az Ország Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek éjszaka felhőátvonulásokra számíthatunk, de északkeleten tartósabban több és vastagabb felhőzet valószínű. Szórványosan valószínű zápor, nagyobb számban északkeleten számíthatunk kialakulásukra. Az átmeneti mérséklődés után az északnyugati szél a Dunántúlon ismét megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Szombaton felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Tartósabban sok felhő a nap első felében az északkeleti országrészben valószínű. Estére a legtöbb helyen csökken a felhőzet, a középső országrészben marad legtovább felhős az idő. Szórványosan lehet zápor, a nap első felében főként az ország északkeleti felén, majd inkább a középső országrészben. Az északias szél nagy területen megerősödik, a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű.

Húsvétvasárnap ugyancsak felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan, elsősorban a Dunától keletre előfordulnak záporok. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet hajnalban általában -2 és +5, fagyzugokban -5 és -3, délután többnyire 10 és 15 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás