promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: zápor és zivatar is vár ránk csütörtökön – ezeken a helyeken kell rá számítani Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem érdemes eltenni az esernyőt.

Nem kell megijednünk, mert nem fog visszatérni a nagyon hideg napközben, de ha az este folyamán kimozdulunk, akkor bizony még szükség van a kabátokra. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Magyarország néhány területén az esernyőt is érdemes magunkkal vinni.

Lássuk először milyen lesz az időjárásunk szerda este. Az éjszaka második felében az ország déli és északnyugati megyéiben elszórtan előfordulhat eső, zápor. A legtöbb helyen nem fog feltámadni a szél, de déli megyékben élénk lökések is kísérhetik a déli szelet. Hajnalban általában 4 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, de a fagyzugos részeken ennél jóval hidegebb lehet az idő.

Csütörtökön tehát érdemes magunkkal vinni az esernyőt, de nézzük meg, hogy Magyarország melyik részéről beszélünk.

Napközben a Tiszántúl kivételével több órára kisüt a nap. Késő délutántól nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet. Napközben eső, zápor a legnagyobb valószínűséggel a déli és keleti területeken fordulhat elő. Az Északi-középhegység nyugati részén némi eséllyel zivatar is előfordulhat.

Főleg a délnyugati szél erősödhet meg napközben, ami a Dunántúlon átmeneti jelleggel északnyugatira vált. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 17 és 21 fok között várható, azonban a tartósabban felhős, csapadékos Tiszántúlon ennél jóval hűvösebbre kell számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás