promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: egy napig tart a jó idő, aztán minden megváltozik
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár visszatért a jó idő, ez csak egyetlen napig fog tartani. Szerda este ugyanis újra változás jön.

Kedden az éjszaka első felében még főleg északon erősen vagy közepesen felhős lesz az ég és arrafelé helyenként lehet kisebb eső, majd hajnaltól ott is csökken a felhőzet, nagy területen fokozatosan kiderül az ég. A déli, délnyugati szél északkeleten megélénkül, másutt mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható. A kevésbé felhős, fagyzugos területeken alacsonyabb értékeket is mérhetnek.

Szerdán északkeleten is csökken a felhőzet, és a nap nagyobb részében túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk. Késő délutántól, kora estétől délnyugat felől erőteljes felhősödés kezdődik. Számottevő csapadék nem várható. A délnyugati, nyugati szél több helyen megélénkül, elsősorban az északkeleti megyékben meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 17 és 22 fok között várható.

Szerda este aztán újra beborul az ég, és csütörtökön visszatér a csapadék, ami aztán napokig ki fog tartani. A részletes időjárás-jelentést az alábbi videóban nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás