promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagy változások lesznek Magyarországon, aminek a többség nem fog örülni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hőmérséklet persze nő, azonban a felhőzet is, így innentől nem szabad majd otthon hagyni az esernyőt.

Aki már belekukkantott az Országos Meteorológiai Szolgálat heti előrejelzésébe nálunk, az tudhatja, hogy véget ér a napfényes tavasz. Szerdán az északkeleti országrészben már megérkeznek a záporok, és elvileg a szél is fel fog támadni.

 A ma este folyamán szinte mindenhol derült lesz az ég, majd hajnaltól északnyugat felől összefüggőbb fátyolfelhőzet éri el hazánkat, de csapadék ebből még nem várható, és a légmozgás is mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 5 fok között alakul, de a fagyzugokban hidegebb, a magasabban fekvő vidékeken, a nagyobb városok belsejében, illetve vízpartokon enyhébb idő valószínű.

Kedden Magyarország nagyobb részén kisüt a nap, északnyugat felől vastagabb, összefüggőbb magasszintű felhőzet húzódik hazánk nagy része fölé. Csapadék általában nem valószínű, inkább csak az északi, északkeleti megyékben fordulhat elő néhol jelentéktelen eső, zápor a késő délutáni, esti óráktól.

A nyugati, délnyugati szelet napközben sokfelé élénk, néhol időnként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Ahogy fentebb írtuk, a pocsékabb idő inkább a hét közepétől, vagyis szerdától érkezik meg hozzánk.

Az Időkép közben már arról számolt be, hogy hétvégére akár 15 fokkal is visszaeshet a hőmérséklet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás