promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbanó hidegfront, hózáporok: ekkor lesz vége a jó időnek Magyarországon - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre van kilátás az elkövetkező napokban.

Az elmúlt napokban megint visszatért a jó idő Magyarországra, sokszor tiszta előtavaszi időben lehetett részünk, sok volt a napsütés is, miközben tényleg nagyon enyhe fokokat is méerhettünk, olykor csak a szél nehezítette meg a hétköznapjainkat, és azt, hogy elhiggyük a tavasz már nincs is olyan messze.

De vajon megtörik-e ez a trend? Most mindenki erre kíváncsi.

Az Időkép előrejelzései szerint kicsit igen, ugyanis míg pénteken a nap egyik felében Magyarország nagy részén kisüt majd a nap, úgy a nap második részében egy hidegfront keserítheti meg majd az életünket. A hidegfront hatására északnyugat felől felhősödés kezdődik majd délután, északon és nyugaton pedig kisebb eső, zápor is kialakulhat.

A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén feltámad az északias szél. Kora délután 8-14 fokot mérhetünk.

Az előrejelzés szerint szombaton is felhős, borongós időre van kilátás, egyes helyeken pedig eshet is az eső. Vasárnap hajnalban akár -5 fok is lehet, míg hétfőn akár kisebb hózáporok is megszakíthatják a napsütéses időszakokat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzéséből részletesen is tájékozódhattok az elkövetkező napokat illetően:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás