promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon csúnya lesz? Melegfront után robban be a hidegfront Magyarországra, ami jön, arra mindenképpen érdemes már most felkészülni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható szerdán.

Az Időkép előrejelzései szerint ma, azaz kedden éjjel már jön a havazás, mivel egy melegfront érkezik kedd este Magyarországra. Így nagy területen várható majd havazás, nyugaton pedig havas eső és eső is.

Mint írják, szerda reggelig a legtöbb helyen lepel - 3 cm hó hullhat, ennél több északkeleten és a hegycsúcsokon várható. A Bakonyban így az 5 centimétert is meghaladhatja a friss hó. azonban nem lesz tartós a hó, mivel szerda napközben hazánkban a legtöbb helyen 6-11 fok közé melegszik a levegő.

Így pedig a hó legnagyobb része hamar el fog olvadni.

Majd már szerda napközben megérkezik egy hidegfront is, méghozzá erős és viharos északnyugati széllel. A napos-gomolyfelhős időben ekkor több helyen lehetnek záporok, keleten, északkeleten és a hegyekben hózáporok.

Az Országos Meteorológia Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein milyen idő vár majd ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás