Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: havazás töri át Magyarország határát - nyakunkon a zord tél?

Időjárás: havazás töri át Magyarország határát - nyakunkon a zord tél?

Időjárás

Időjárás: havazás töri át Magyarország határát - nyakunkon a zord tél?

Időjárás

Promotions 16:56

Szerda éjszaka havazás ostromolja meg az ország keleti határát. Máris vége a napos, enyhe télnek?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szerda éjszaka általában közepesen és erősen felhős lesz az ég. Elsősorban északkeleten, helyenként délnyugaton zúzmarás köd képződhet.

A keleti megyékben néhol előfordulhat kisebb havazás, a ködös tájakon hószállingózás, ónos szitálás, másutt csapadék nem valószínű.

Az északnyugati szél a Dunántúl északi felén és a középső országrészben időnként megélénkül, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +1 fok között alakul, de a havas, szélcsendes, ködös tájakon ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön alapvetően sok lesz felettünk a felhő, de az ország nagy részén néhány órás szűrt napsütésre számíthatunk. Ezzel szemben a Tiszántúlon tartósan borult maradhat az ég. Napközben számottevő csapadék nem valószínű, estétől egy csapadékzóna érkezik, amelyből vegyes halmazállapotú csapadék elsősorban az északi országrészben lehet. A déli, délnyugati szél napközben a Duna-Tisza közén, míg estétől az északnyugati szél az Észak-Dunántúlon erősödik meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, északkeleten a borult idő miatt fagypont körül maradhat a csúcshőmérséklet.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria