promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Farkasordító hideg közelít Magyarország felé, az idei tél eddigi leghidegebb éjszakája jön - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobb, ha már most felkészültök arra, ami holnap jön.

Zimankós éjjel jön, és megérkezik az idei szezon leghidegebb éjszakája is Magyarországon - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A meteorológusok jelentéséből az is kiderül, hogy kezdetben szakadozott felhőzet érkezik nyugat felől, ezért átmenetileg megnövekedhet a felhőzet. Helyenként zúzmarás köd is képződhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -13 és -4 fok között várható, de a hóval borított tájakon jóval hidegebb lesz, néhol -20 fok köré is lehűlhet a levegő

- írja az OMSZ.

Az északkeleti tájakon késő délutántól, estétől hószállingózás és ónos szitálás is előfordulhat. Északnyugaton és a Tiszántúlon olykor erős széllökések is lehetnek. Országszerte a legmagasabb nappali hőmérséklet +5 és 0 fok között várható majd, de a Tiszántúl kevésbé szeles, hófödte tájain ennél akár sokkal alacsonyabb hőmérsékletre is számíthatunk. Sopron környékén pedig magasabb értékeket mérhetünk.

Az OMSZ Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes térségeiben pontosan milyen időre számíthatunk, hány fokot mérhetünk majd csütörtökön:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás