promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: elképesztő hideg érkezik Magyarországra, erre a napra jobb, ha már most felkészülünk - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható az elkövetkező napokban Magyarországon.

Az elmúlt napokban volt részünk napsütésben, fagyban és hóban is. De vajon mi következik majd ez után? Vajon bekeményít a tél vagy éppen kicsit visszavonulút fúj, és visszatér a december végi, január eleji tavaszias időjárás?

Sajnos rossz híreink vannak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint szerdán gyengén felhős, száraz, napos időben lehet részünk. Az északi, északkeleti szelet napközben még nagy területen kísérik élénk, néhol erős lökések, ekkor a Tiszántúlon még hordhatja a havat. A legmagasabb nappali hőmérséklet +3 és -3 fok között lesz majd.

Ám csütörtökön egy szakadozott, frontális felhőzet vonul át felettünk, de emellett is az ország nagyobb részében sok napsütésre számíthatunk majd. A minimum-hőmérséklet általában -4 és -13 fok között alakul, de a hóval borított tájakon jóval hidegebb lesz, néhol -20 fok köré is lehűlhet a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjuk, hogy az ország egyes tájain milyen idő vár majd ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás