promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront Magyarországra, jobb már most felkészülni arra, amit magával hoz, miközben akár megdőlhet a melegrekord is - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időjárásban lehet részünk az év utolsó napján.

Az elmúlt időszakban a tél az enyhébb arcát mutatta, ennek ellenére rengetegszer lehetett részünk ónos esőben Magyarországon. Néhol pedig hó, havazás és több csapadék is volt. 

De vajon mi vár ránk az év utolsó napján, illetve az új év első napjaiban?

Az Időkép előrejelzései szerint az ország nagy részén tavaszias időben lehet részünk az utolsó napon 2021-ben, 10-16 fokos maximumokra számíthatunk, az ország középső és nyugati tájain sok napsütéra van kilátás. Északkeleten és keleten viszont marad a borongós és nyirkos idő, ezeken a helyeken gyenge eső és szitálás is kialakulhat. Északkeleten és keleten 2-9 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzései szerint akár megdőlhet a melegrekord is.

Aztán szilveszter éjszaka egy hidegfront hatására megerősödik, több helyen pedig viharosá is fokozódik majd az északnyugati szél. Éjjel a középső, keleti tájakon lehet néhol eső, zápor.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre lebontva is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein milyen idő várható majd az év utolsó, illetve az új év első napjaiban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás