promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagyon csúnya dolgok várhatók Magyarországon, akár -10 fokig is lehűlhet a hőmérséklet, de ez még nem minden - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható az elkövetkező napokra.

Az elmúlt napokban változékony időben volt részünk, Magyarország egyes tájain esett a hó, jelen volt a havazás is, sok helyen erőteljes csapadékos időjárásban lehetett részünk, sőt, egyes helyeken rövid időre kisütött a nap is.

De mi jön ezek után, mire számíthatunk karácsony végnapjaiban?

Az Időkép előrejelzései szerint délelőtt Magyarország déli megyéiben várható ónos eső, illetve kevés hóra is számítani lehet errefelé. De napközben eláll, és nem kell számítani már az éjjeli órákig újabb csapadékra.

Hajnalra északon, északkeleten néhol -10 fokig süllyedhet a hőmérséklet, délen fagypont közelében marad. A csúcshőmérséklet mindössze -3 és +4 fok között alakul.

Hétfőre virradó éjszaka is az ország déli és délekelti részében várható ónos eső, nyugaton pedig havas eső és havazásra is számítani lehet majd. napközben majd északkelet felé helyeződik a csapadékzóna, így az ország középső részein is jöhetnek ónos esők. A Dunántúlon több centi hó is hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzéséből azt is leolvashatjátok, hoyg az ország egyes területein milyen hőérséklet várható majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás