promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
időjárás: Magyarország egyik fele nagyon csúnya időt kap a nyakába karácsonyra - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható karácsony előtt, és kitekintünk az ünnepekre is.

Az elmúlt időszakban nagyon változatos időjárásban lehetett részünk, így sokan úgy gondolhatták, hogy karácsonyra akár még havazással is számolhatunk, így pedig megérkezhet az, amire nagyon régóta várnak nagyon sokan,

hogy végre fehér karácsonyunk lesz.

Mégis milyen idő várható szerdára?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint szerdán változóan felhős idő várható, lesznek majd kevésbé felhős területek, és olyanok is, ahol sütni fog a nap. Eső nem valószínű seholsem, míg a a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Csütörtökön:

Napközben főleg az északkeleti megyékben néhol előfordulhat hószállingózás. Estétől ott kisebb havazás is lehet, ugyanakkor az északi, északnyugati megyékben már inkább havas eső, eső, ónos eső, fagyott eső valószínű.

Míg pénteken, azaz decmber 24-én:

Napközben majd az ország délnyugati és középső részein felszakadozhat a felhőzet, még a nap is kisüthet több órára. De hazánk északkeleti felén borult maradhat az ég, többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék. Így eleinte az északkeleti tájakon havazás, majd délnyugat felé haladva egyre inkább ónos eső, fagyott eső, majd délutántól már mindenhol eső valószínű.

Hajnalban -6, +3, kora délután 3, 14 fokot mérhetnek, ezen belül északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton az enyhébb az idő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzéséből az is kiderül, hogy az ország egyes területein hány fokra számíthatunk majd az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás