promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: jobb, ha felkészülünk, mert olyan kemény fagyok jönnek ónos esővel Magyarország egyes részein, ami már veszélyes - részletes időjárás-előrejelzés

Időjárás: jobb, ha felkészülünk, mert olyan kemény fagyok jönnek ónos esővel Magyarország egyes részein, ami már veszélyes - részletes időjárás-előrejelzés

Időjárás

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható csütörtökön.

Szerdán éjszaka eleinte még derült lesz felettünk az ég, majd főleg az éjszaka második felétől dél felől terjeszkedni kezd az alacsonyszintű rétegfelhőzet.

Az Ország Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szitálás, ónos szitálás néhol nem kizárt. Emellett párás lesz a levegő, főleg a délnyugati és északkeleti megyékben (zúzmarás) köd is képződik.

A légmozgás többnyire gyenge marad, de Sopronnál megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -6 fok között valószínű. A fagyzugokban, homokhátságokon ennél akár hidegebb is lehet.

[[cikk]]

Csütörtökön napközben rétegfelhőzet kiterjedése fokozatosan csökken, a legtöbb napsütés az Alföld délkeleti vidékein valószínű. Ugyanakkor elsősorban az Északi-középhegység egy részén egész napra beragadhat a felhőzet, és a Dunántúlon is alapvetően felhős idő valószínű. Estig számottevő csapadék nem lesz.
A délkeleti szél az északkeleti megyék kivételével megélénkül, Sopron körül egy-egy erős széllökés is lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 9 fok között alakul, az Északi-középhegység egy részén ennél hidegebb, míg délkeleten néhány fokkal melegebb is lehet.
[[vid]]
Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás