promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási lehűlés közeleg, durva hidegfront robbanhat be Magyarországra, ezt a napot nagyon nem várod - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimeda
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható holnap, kitekintünk a következő napok időjárására is.

Az elmúlt napokban az ősz hol a szép, hol pedig a csúnya arcát mutatta nekünk, így sok napsütés közepette azért időről időre csapadékos, zivataros és szeles időkben is volt részünk, ráadásul hétfőn megérkezett egy hidegfront is.

Vajon ismétlődik a történelem ezen a héten is? Újabb hidegfront tart felénk?

Mégis milyen idő várható szerdára?

Az Időkép előrejelzései szerint a szerda reggel faggyal és köddel indul, majd utána szépen lassan átveszi az irányítást a jobb idő, az ország nagy részén pedig derűs idő várható. A Dunántúlon fátyolfelhős-napos időre számíthatunk.

Kora délután 7-14 fokot mérhetünk, a tartósabban párás, ködös helyeken lesz hidegebb.

Azonban már készülőben van a fordulat, az előrejelzések szerint vasárnap megérkezhet egy hidegfront Magyarországra. Az Időkép mérései szerint a front mögött észak felől hideg, sarkvidéki levegő érkezhet, akár téliesebb fordulatra is van esély.

A jövő hét első napjaiban így éjszakánként már országszerte fagyhat, napközben több helyen 5 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet. Hétfőn hajnalban -4 fok is várható a MET előrejelzései szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videóján térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes területetein milyen idő vár ránk az elkvöetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás