promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: zivatarok csapnak le ránk csütörtökön egy front miatt
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több helyen jelentős csapadék lehet, és viharos szél is érkezik. 

Ahogyan az Országos Meteorológiai Szolgálat megjósolta, csütörtökön igazán el fog romlani az idő, szóval érdemes elővenni az esernyőket.

Szerdán este is erősen felhős lesz az ég az országban, és sokfelé lesz eső. Legkisebb eséllyel a tiszántúli tájakon várható csapadék. A délkeleti, keleti szél megélénkül, az Alföld déli részén meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 9 és 13 fok között alakul.

Csütörtökön erősen felhős vagy borult idő lesz a jellemző, sokfelé esővel, záporral, a front mentén és előterében zivatar sem kizárt. Több helyen jelentős mennyiség is eshet.

Délutántól északnyugat felől már vékonyodni, szakadozni fog a felhőzet, ezzel együtt a csapadék is fokozatosan megszűnik a nyugati tájakon és kelet felé korlátozódik. A déli, délkeleti szél több helyen megerősödik, délkeleten viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 23 fok között alakul, északkeleten ennél is hűvösebb lehet. Északnyugaton már a délelőtti órákban beállhat a maximum-hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint az intenzív gócokból több helyen kell lokálisan jelentős csapadékra számítani, a legtovább pedig délkeleten tart ki a záporos, esős idő és a viharos szél sem kizárt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás