Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megőrül az időjárás: egyszerre lesz vihar, napsütés, hóesés és jégeső az ország különböző pontjain

Megőrül az időjárás: egyszerre lesz vihar, napsütés, hóesés és jégeső az ország különböző pontjain

Időjárás

Megőrül az időjárás: egyszerre lesz vihar, napsütés, hóesés és jégeső az ország különböző pontjain

Időjárás

Promotions 07:37

Igazi őszi, változékony időjárásra van kilátás a héten: néhol ma reggel leesik az első hó, néhol kellemes napsütésre van kilátás. Itt vannak a részletek.

Az Időkép előrejelzése szerint ma több tájegységünkön is előfordulhatnak átmeneti jelleggel futó záporok, néhol egy-egy zivatar sem kizárt apró szemű jég kíséretében. Naposabb időszakok a nap második felében a Dunántúlon és a középső tájakon lehetnek. Sokfelé élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél, reggelre a keleti országrészben foltokban pára, köd képződhetett. A hajnali -2 és +7 fokot délután 8 és 15 fok váltja.

Mint megírtuk, a Bakony és az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain akár hózápor is kialakulhat ma reggel, de az előrejelzések szerint a Mátra és a Bükk tetején is behavazhat. 

Az előrejelzés szerint holnapra már az ország nagy részén több napsütés várható, de keleten, északkeleten és délután északnyugaton is több felhő lehet az égen, ezeken a tájakon időnként eső, zápor még kialakulhat. Hajnalban helyenként gyenge fagy előfordulhat, de délutánra 8 és 14 fok közé melegedhet a levegő.

Pénteken az ország nagy részén sok napsütés lesz, csapadék egyelőre nem várható. A délies szél általában gyenge, mérsékelt marad; keleten reggelre pára, köd képződhet, délután 11-16 fokot mérhetünk.

A jóslatok szerint szombaton egy gyengülő hidegfront hozhat a Dunántúlra és a középső tájakra elszórt záporokat a napos időszakok mellé. A Dunántúlon feltámadhat az északnyugati szél, napközben 11-16 fok valószínű.

Vasárnap száraz időre van kilátás hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, 12-16 fokos maximumokkal.

Borítókép: Profimedia