Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: erős szél vár ránk pénteken – mutatjuk, hogy hol kell rá számítani

Időjárás: erős szél vár ránk pénteken – mutatjuk, hogy hol kell rá számítani

Időjárás

Időjárás: erős szél vár ránk pénteken – mutatjuk, hogy hol kell rá számítani

Időjárás

BTP 16:16

A csapadék szép lassan megszűnik, de továbbra is szürke marad az idő sok helyen.​

Csütörtök este észak felől lassanként tovább csökken a felhőzet, a hajnali órákra már csak a déli országrész fölött lesz erősen felhős vagy borult az ég az Országos Meteorológiai Szolgálat erőjelzése szerint. Az eső átmenetileg délnyugaton is megszűnik, hajnaltól azonban dél felől újabb csapadékzóna érkezik, amely reggelig a Kaposvár-Szeged vonalig juthat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul.

Pénteken az ország déli felén továbbra is erősen felhős vagy borult lesz az ég, ott csak délutántól kezd lassanként csökkenni a felhőzet. Délutánig a Nagykanizsa-Szeged vonaltól délre továbbra is lehet még gyenge eső, majd délutánra ott is megszűnik a csapadék.

A keleti, északkeleti szelet az Észak-Alföldön erős széllökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul.

Az Időkép közben arról számolt be, hogy északkelet felől szárazabb, hidegebb levegő érkezik, szombat és vasárnap reggel már két méteres magasságban is fagyhat.

A nappali órákban sem lesz melegünk. Szombaton 15 fok körül, vasárnap 10 és 15 fok között alakulnak a maximumok, ráadásul hőérzetünket a fel-feltámadó északkeleti szél is kellemetlenül befolyásolhatja.

Borítókép: Profimedia