promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: hirtelen szakadhat le az ég szerdán – mutatjuk, hogy hol érdemes magunkkal vinni az esernyőt
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fel kell rá készülni, hogy egyre változékonyabb lesz az időjárás.

Elvileg pénteken kell majd számítani egy hidegfrontra, de addig kellemes marad az idő, szóval még kicsit élvezhetjük a nyári napsütést és a meleget.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd este az északi, északkeleti megyék fölött lehet felhősebb az ég. Az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön helyenként előfordulhat kisebb zápor, de ez se lesz nagy jelentőségű. Hajnalra általában 10 és 16 fok közé hűlhet le a levegő.

Szerdán Dunántúl fölött egyre több és vastagabb magasszintű felhőzet szűrheti a napsütést, a keleti megyékben eközben gomolyfelhők képződnek, amelyekből ott egy-egy futó zápor esetleg előfordulhat. Az ország többi részén nem igazán kell számítani csapadékra.

A déli szél a Dunántúlon és Budapest tágabb környezetében megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 32 fok között valószínű, az északkeleti határvidéken lesz a legkevésbé meleg.

Az Időkép szerint pénteken érkezik meg az ősz.

Hamarosan véget ér a szeptemberi nyár, péntektől egy hidegfront hatására már ősziesebbre fordul időjárásunk az Időkép előrejelzése szerint, szóval érdemes kihasználni ezt a pár napot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás