promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti időjárás: zivatarok és viharos széllökések kavarhatnak be jövő héten a napsütésbe
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki a kánikulától elköszönhetünk, mert a csúcsértékek 30 Celsius-fok körül alakulnak.

A szélsőséges időjárás bizony megmutatta az igazi arcát a héten, mivel a kánikula mellett nem volt hiány viharokból. Nem rég a Dunántúlon például egy elég félelmetes szupercellát sikerült lefotóznia ápa Ágnesnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat végre egy kis stabilitást jósol a következő hétre az előrejelzésében, de még kaphatunk elég komoly zivatarokat a nyakunkba.

Hétfőn általában napos idő lesz a jellemző, majd elsősorban az északkeleti megyékben képződhetnek ismét gomolyfelhők, ott néhol kialakulhat zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 14-21 fok lesz, a csúcshőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Kedden is napsütéses lesz az idő, legfeljebb néhol lehet zápor, zivatar. A hőmérséklet hajnalban 13 és 19, a legmelegebb délutáni órákban 28 és 32 fok között alakul.

Szerdán a sok napsütés mellett helyenként erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, és északkeleten, északon, illetve nyugaton, délnyugaton szórványosan, másutt néhol valószínű zápor, zivatar. Zivatar térségében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 28-33 fok között várható.

Csütörtökön és pénteken napos idő várható. Csütörtökön előfordulhat egy-egy zápor, pénteken nem valószínű csapadék. Csütörtökön hajnalban 12-19, pénteken 11-19 fok lesz. A maximumok mindkét nap 26 és 31 fok között alakulnak.

Szombaton is napsütéses lesz az idő, de északon és nyugaton lehet helyenként zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-20, a legmagasabb hőmérséklet 28-33 fok között valószínű.

Vasárnap is sok napsütésre van kilátás, helyenként kialakulhat zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-22 fok között várható. A nappali maximumok 28-33 fok között alakulnak

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás