promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván berobban egy hidegfront, és ami utána következik, az nagyon csúnya lesz - részletes időjárás-előrejelzés csütörtökre!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Időjárás-előrejelzés csütörtökre. Készüljetek!

Az utóbbi napokban a kánikulát néhol záporok és zivatarok szakították meg, némely eső hűsítő volt, de megesett, hogy kegyetlenül ránk szakadt az ég haragja. Most mindenkit az izgat, hogy mi jön a folytatásban. 

Mégis milyen idő várható csütörtökön?

Az Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzései szerint támadásba lendül egy hidegfront, így csütörtökön az ország több részén is záporokra, zivatarokra lehet számítani. Délkeleten heves esőzések is lehetnek, a Dunántúl északnyugati részén és az Alföldön erős és viharos széllökésekkel kell számolni. Az Időkép előrejelzései szerint pedig még jégesők is előfordulhatnak.

A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyon tág határok között mozoghat, így az Északnyugat-, Nyugat-Dunántúlon 19, 25, keletebbre általában 25, 30 fok valószínű, de délkeleten, a Tiszántúlon 31, 34 fok is lehet.

Az Országos Meteorológia Szolgálat Youtube-os előrejelzésén pedig térképre rajzolva is láthatjátok majd, hogy mi vár ránk holnap az ország egyes területein. És azt is, hogy mi jön a hétvégére.

Esetleg egy kis melegedés?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás