promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti időjárás: megkapjuk végre a strandidőt, vagy valami front megint bekavar?
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Záporok és zivatarok ugyan lehetnek, de azok fognak örülni, akik napsütésre vágynak.

Változékony volt az időjárás, szóval már sokan örülnének, ha beköszöntene az igazi meleg. Nos, lehet szórni a konfettit, mert jövő héten végig nyárias melegre lehet számítani. Lássuk, hogy mit jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Hétfőn napos idő várható, de néhol - nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon - zápor, esetleg egy-egy helyen zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között valószínű.

Kedden sok lesz a napsütés, de előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Zivatar térségében a szél erős, akár viharos lehet. A hajnali 9-17 fokról délutánra 26-29 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is több órára kisüt a nap, de szerdán elsősorban nyugaton és északon, csütörtökön szórványosan kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk, erős, zivatar térségében viharos lehet. A minimumok szerdán 10-18, csütörtökön 11-18 fok között alakulnak. A maximumhőmérséklet szerdán 26-30, csütörtökön 24-29 fok között valószínű.

Pénteken és szombatom a több órás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szelet sokfelé élénk, néhol erős, zivatarban viharos lehet. Pénteken hajnalban 10-17, szombaton hajnalban 10-18 fok várható. A délutáni csúcsértékek mindkét nap 24-29 fok között alakulnak.

Vasárnap is több órára kisüthet a nap, de helyenként eleredhet az eső. Többfelé megélénkül, néhol időnként megerősödhet a szél. A leghidegebb órákban 12-19, napközben 25-30 fokot mérhetnek.

A mostani heti előrejelzést zárjuk ismét az Időkép gyönyörű fotóival. Virágözön június elején – a képeket Szabó Bálint, Ágics Évi, Pajor Edina és Bgphoto60 készítették.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás