promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: ha kopogtat a tavasz, akkor engedjük be – ilyen idő lesz szerdán
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akár 20 fokig is felkúszhat a hőmérséklet, de még számítani kell néhány helyen esőre.

A heti előrejelzés kiválóan jósolt, mert a hét közepétől jelezték nekünk a felmelegedést, amit meg is fogunk kapni. Fagy még előfordulhat, de csak az északkeleti tájakon.

Kedd este vastag lehet a felhőzet az ország déli és nyugati felén, északkeleten azonban átmenetileg még derült is lehet az ég. A nyugati és déli megyékben időszakos, szemerkélő esőre lehet számítani.

A legtöbb helyen mérséklődik a keleties szél – a hőmérséklet hajnalban mínusz 2 és  plusz 7 fok között alakul. Gyenge fagy csak a kevésbé felhős, szélcsendes északkeleti tájakon lehet.

Szerdán az északkeleti országrészben délelőtt hosszabb időre kisüt a nap, majd ott is megnövekszik a felhőzet. Az ország többi részén általában erősen felhős idő várható, és csak rövidebb napos időszakok lehetnek.

A nap első felében a nyugati és déli megyékben fordulhat elő időszakos, szemerkélő eső, késő délutántól, estétől már az északi tájakon is lehet elszórtan eső, záporeső. Nagyobb területen lesz élénk a keleti, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul majd az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás