Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: a szél még vendégünk marad néhány napra

Időjárás: a szél még vendégünk marad néhány napra

Időjárás

Időjárás: a szél még vendégünk marad néhány napra

Időjárás

BTP 17:17

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fokig kúszhat fel kedden. 

A mai napon a Tiszától keletre jórészt erősen felhős, borult, míg nyugatra gomolyfelhős, napos idő várható, majd este nyugat felől ismét erősebben megnövekszik a felhőzet.

A Tiszántúlon további eső, záporeső várható, majd a délután folyamán egyre inkább a keleti határvidék környezetében lehet csapadék. Másutt néhol alakulhat ki zápor, a hegyekben hózápor, este nagyobb valószínűséggel a Nyugat-Dunántúlon. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 12 fok között várható, de a tartósabban felhős Tiszántúlon pár fokkal hűvösebb lesz. Késő estére -1 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Keddi előrejelzés:

Napközben a Tiszántúlon jobbára erősen felhős, borult lesz az ég, másutt erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A keleti határvidék közelében további gyenge eső még előfordulhat, míg máshol szórványosan kell záporokra, a hegyekben hózáporokra számítani. Néhol esetleg az ég is megdörrenhet.

Az északnyugati, északi szelet erős, a Dunántúlon és északkeleten helyenként viharos lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 12 fok között várható, de a tartósabban felhős tiszántúli tájakon pár fokkal hűvösebb lesz.

Borítókép: JULIAN STRATENSCHULTE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP