Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: olyan dolog hullhat a nyakunkba, amire már nem számítottál volna márciusban

Időjárás: olyan dolog hullhat a nyakunkba, amire már nem számítottál volna márciusban

Időjárás

Időjárás: olyan dolog hullhat a nyakunkba, amire már nem számítottál volna márciusban

Időjárás

Promotions 17:17

Március első pár napjában ilyen idő vár ránk.

Nagyon hamar eltelt 2021 első két hónapja, és hétfőn már itt is van a március 1., ez a tél utolsó hónapja, hogy aztán átadja a stafétát a tavasznak. Az elmúlt pár nap pedig nagyon tavaszias időt hozott, 

de vajon ez vár ránk március elején is?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint enyhe marad az időjárás a következő héten is. Bár nem egyenletesen.

Hétfőn erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett szinte az ország egész területén lehet részünk napsütésben, csapadék nem várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Kedden reggel már számíthatunk köddre, a délelőtti órákra viszont eloszlik majd mindenhol, országszerte derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Eső nem várható, a nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Szerdán is derült, napos idő várható, miközben a nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között várható. Csütörtökön pedig már a déli országrészben 18 fok is lehet.

Pénteken hidegfront felhőzete húzódik fölénk észak felől, több helyen esőre is számíthatunk, a hegyekben pedig hózáprokra is kilátás van. A maximum-hőmérséklet 4 és 13 fok között valószínű.

Szombaton a maximum nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -4 fok között alakul. Országszerte elszórtan várhatók kisebb hózáporok is.

Borítókép: Robert_C / Pixabay.com