promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: jön a köd, és az idegesítő ónos eső a jövő héten

Időjárás: jön a köd, és az idegesítő ónos eső a jövő héten

Időjárás

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kemény mínuszokra nem kell számítani, de az ónos esővel nem sokan lesznek kibékülve.

Megnéztük az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzését, és úgy néz ki nem lesz fehér a karácsony, mivel nem jósolnak kemény mínuszokat az ünnepek alatt. Persze addig még sok minden változhat, szóval maradjunk a jövő heti meteorológiánál, ahol sok helyen találkozhatunk ónos szitálással, na meg köddel.

  • Hétfőn az ország nagyobb részén többnyire erősen felhős vagy borult, párás, helyenként tartósan ködös lesz az idő. Egyes részeken szakadozottabb lesz a felhőzet, és rövidebb-hosszabb napos időszakok is valószínűek. Szitálás előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3 Celsius-fok között alakul, de a tartósabban derült részeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet jellemzően plusz 2-6 fok között várható, a napos tájakon viszont magasabb értékek is előfordulhatnak.
  • Keddre virradóra ónos szitálás is lehet, napközben is maradhatnak ködös területek. Számottevő csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet plusz 1 és 7 fok között alakul.
  • Szerdára virradó éjjel, hajnalban is lehet néhol ónos szitálás. Napközben, este szórványosan kisebb esőre is készülni kell. Többfelé tartósan megmarad a köd. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 2, napközben plusz 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.
  • Csütörtökön párás lesz a levegő, tartósan ködös területek is lehetnek. Több helyen előfordulhat szitálás, kisebb eső, éjjel, hajnalban néhol ónos szitálás, ónos eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb plusz 2 és 8 fok között valószínű.
  • Pénteken és szombaton túlnyomóan borult, párás, helyenként ködös idő várható. Több helyen előfordulhat szitálás, kisebb eső, éjjel és hajnalban ónos szitálás. A minimumok mindkét nap mínusz 1 és plusz 4 fok között, a maximumok pénteken 2 és 8, szombaton 3 és 8 fok között alakulnak.
  • Vasárnap is erősen felhős, illetve borult, párás idő lesz a jellemző. Több helyen előfordulhat szitálás, eső, éjjel néhol ónos szitálás. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között, napközben 3 és 8 fok közötti értékekre kell készülni.

Aki addig egy kis hóviharos hangulatra vágyik, annak ez a videó segíteni fog az ellazulásban:

Borítókép:  Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás