Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hidegre és ködre is számíthatsz – szerdai időjárás

Hidegre és ködre is számíthatsz – szerdai időjárás

Időjárás

Hidegre és ködre is számíthatsz – szerdai időjárás

Időjárás

Promotions 17:47

Szerdán napközben borult, ködös idő várható, csak kevés helyen szakadozhat fel a felhőzet. A ködös részeken szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a tartós, sűrű köd miatt az egész országra elsőfokú veszélyjelzést adott ki, a látástávolság pár száz méter lehet.

„A hegycsúcsok és a Dunántúl nyugati, délnyugati kétharmada kivételével sokfelé lesznek köddel, sűrű köddel borított tájak. A köd délután átmenetileg felszakadhat, majd napnyugta után gyorsan »visszaködöl«. Holnap már elkezd a köd megemelkedni, de ezeken a vidékeken is megmarad az alacsonyszintű felhőzettel tartósan borult idő. A ködös részeken szitálás, ónos szitálás is előfordulhat”

– írja a szerda éjfélig kiadott előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ a tartós, sűrű köd miatt az egész országra elsőfokú veszélyjelzést adott ki, a látástávolság pár száz méter lehet.

Szerdán napközben borult, ködös idő várható, csak kevés helyen szakadozhat fel a felhőzet. Szitálás pedig az országban bárhol előfordulhat. A szél azonban csak a Kisalföldön élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között várható.

Borítókép: JAN EIFERT / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP