promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegre és ködre is számíthatsz – szerdai időjárás
Borítókép:  JAN EIFERT / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán napközben borult, ködös idő várható, csak kevés helyen szakadozhat fel a felhőzet. A ködös részeken szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a tartós, sűrű köd miatt az egész országra elsőfokú veszélyjelzést adott ki, a látástávolság pár száz méter lehet.

„A hegycsúcsok és a Dunántúl nyugati, délnyugati kétharmada kivételével sokfelé lesznek köddel, sűrű köddel borított tájak. A köd délután átmenetileg felszakadhat, majd napnyugta után gyorsan »visszaködöl«. Holnap már elkezd a köd megemelkedni, de ezeken a vidékeken is megmarad az alacsonyszintű felhőzettel tartósan borult idő. A ködös részeken szitálás, ónos szitálás is előfordulhat”

– írja a szerda éjfélig kiadott előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az OMSZ a tartós, sűrű köd miatt az egész országra elsőfokú veszélyjelzést adott ki, a látástávolság pár száz méter lehet.

Szerdán napközben borult, ködös idő várható, csak kevés helyen szakadozhat fel a felhőzet. Szitálás pedig az országban bárhol előfordulhat. A szél azonban csak a Kisalföldön élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás