promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szerda hajnali köd gondot is okozhat – mutatjuk a várható időjárást
Borítókép:  OMER URER / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán napos, fátyolfelhős, illetve borult, párás szakaszok váltják egymást. Amire oda kell figyelni az az, hogy kedd késő estétől Észak-Magyarországon, az Alföldön, a Dunántúl keleti részén sokfelé, és nyugaton helyenként köd képződik. Több helyen sűrű ködre is számítani lehet.

A hétfői és keddi 20 fok feletti nappali csúcshőmérsékletek után a szerdai nap már egy kicsit hidegebb lesz, de hatalmas változásra nem kell számítani. Ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat október 28-ra vonatkozó előrejelzéséből. Amire figyelni kell hajnatól kezdve az az, hogy sokfelé párássá válik a levegő, köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik.

Mint az OMSZ jelzi,

kedden késő estétől Észak-Magyarországon, az Alföldön, a Dunántúl keleti részén sokfelé, nyugaton helyenként köd képződik. Több helyen (kiemelten az Alföld északi részén, középső országrészben, Északi-középhegység völgyeiben) sűrű ködre is számítani lehet. Szerdán napközben csak lassan javulnak a látási viszonyok.

Napközben napos, fátyolfelhős, illetve borult, párás szakaszok váltják egymást. Számottevő csapadék nem valószínű, a légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 11 fok között, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 18 fok között várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás