Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Beköszönt az ősz, jön a lehűlés és a csapadék – ez várható

Beköszönt az ősz, jön a lehűlés és a csapadék – ez várható

Időjárás

Beköszönt az ősz, jön a lehűlés és a csapadék – ez várható

Időjárás

Promotions 16:36

A jövő héten beköszönt az ősz: nemcsak lehűl a levegő, de az érkező hidegfronthoz jelentős mennyiségű csapadék társul. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, a következő hétre vonatkozó előrejelzéből kiderül, nemcsak lehűl a levegő, de az érkező hidegfronthoz jelentős mennyiségű csapadék társul. Nézzük részletesebben a jövő hetet:

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, majd megnövekszik a felhőzet, és délutántól délnyugat felől egyre többfelé ered el az eső, itt kiadós mennyiségű csapadék hullhat. A zivatarok környezetében időnként megerősödik a szél. Hajnalban 16-22 fok lehet, napközben a Dunántúlon 22-26, míg keletebbre 27-31 fok várható

Kedden sokfelé várható eső, zápor, helyenként megerősödhet a szél is. A minimumhőmérséklet 14-20, a maximumhőmérséklet 17-26 fok között alakul.

Szerdán főként északon lehet zápor, zivatar időnként erősebb lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-15, míg a legmagasabb hőmérséklet 19-25 fok között várható.

Csütörtökön többórás napsütés és záporeső is várható. A leghidegebb órákban 8-16 fok lesz, napközben 26 fokig melegszik a levegő.

Pénteken sok napsütés várható, de helyenként záporeső is előfordulhat. A minimumhőmérséklet 7-15, a maximumhőmérséklet 22-27 fok között valószínű.
 

Borítókép: DAVID M. SKIBA / MAURITIUS IMAGES / MAURITIUS IMAGES VIA AFP