promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Viharos szél, zivatar felhőszakadással – ez várható csütörtökön
Borítókép:  AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű csütörtökön, de ez nem jelenti azt, hogy nyugodt napunk lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható zivatarok miatt elsőfokú viharjelzést adott ki.

Ugyan csütörtökön a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű (hajnalban 13-19 fok várható), de ezúttal is számítani kell főként a déli, valamint a középső országrészben záporokra, zivatarokra, de másutt is előfordulhat csapadék. A szél a zivatarok környezetében erős, viharos lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható zivatarok miatt csütörtök éjfélig, az egész országra kiterjedően elsőfokú viharjelzést adott ki.

„Napközben szórványosan, de nagyobb számban a déli és a középső megyékben várható zivatar, amelyhez felhőszakadás (>20-30 mm), átmeneti szélerősödés (50-70 km/h), illetve néhol jégeső (1-2 cm alatt) társulhat. Az éjszakai órákban a déli országrészben sokfelé várható zivatar felhőszakadással (>30-40 mm), helyenként erős vagy viharos széllökésekkel (45-60 km/h), néhol jégesővel”

írja az OMSZ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás