promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíváncsi vagy milyen idő várható a jövő héten? Mutatjuk!
Borítókép:  DOMINIKA ZARZYCKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat következő hétre vonatkozó előrejelzése szerint a hét elején kissé lehűl az idő, majd visszatér a napsütés és a hőség.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből kiderül, a következő hét elején jön egy kis lehűlés, hogy aztán a hét végére már ismét 30 fok felett legyen a legmagasabb nappali hőmérséklet. De nézzük kissé részletesebben az előttünk álló hetet.

Hétfőn alapvetően többórás napsütés várahtó, de késő délutántól, estétől északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. A szél estétől többfelé viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 13-19 fok, míg napközben 29-33 fok várható. Hétfőn extrém UV-B-sugárzásra kell készülni.

Kedd éjjel sokfelé lesz eső, zápor, helyenként zivatar, majd napközben csökken a felhőzet, délután már keleten naposabbra fordul az idő. A szél erős, több helyen viharos lesz. A hajnali hőmérséklet 13-18, a délutáni 17-24 fok között alakul.

Szerdán, csütörtökön és pénteken csapadékmentes, napos idő várható. Mindhárom nap a legmagasabb hőmérséklet 30 fok körül alakul.
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás