promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megússzuk eső nélkül? – mutatjuk a jövő heti időjárást
Borítókép:  BODO MARKS / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, következő hétre vonatkozó előrejelzéséből kiderül, esőre, záporra, zivatarra bármikor számítani kell a 26-28 fokos nappali csúcshőmérséklet mellett. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, következő hétre vonatkozó előrejelzéséből kiderül, esőre, záporra, zivatarra bármikor számítani kell a 26-28 fokos nappali csúcshőmérséklet mellett. Mutatjuk alább részletesen a jövő hetet.

  • Hétfőn csak délután, és akkor is rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Eső, zápor bármikor és szinte bárhol előfordulhat. A zivatarok (amelyek elsősorban az ország déli és keleti régióiban lehetnek) környezetében erős szél várható. A leghidegebb órákban 15-20 fok lesz, napközben pedig 21-26 fok várható, de a csapadékos délnyugati tájakon itt-19-20 fokig melegszik fel a levegő.
  • Kedden az ország keleti félén többfelém másutt elszórtan várható zápor, zivatar. A szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivataroknál viharos széllökések lehetnek. A hőmérséklet 13 és 19, illetve 19 és 26 fok között alakul.
  • Szerdán hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Keleten többfelé lehet esőre számítani, máhol csak elszórtan alakulhaz ki zápor, zivatar. De a felhőszakadás sem kizárt. A legalacsonyabb hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.
  • Csütörtökön is lehet számítani napsütésre, ahogy többfelé záporra, zivatarra, felhőszakadára. A szél a zivatarok környezetében viharos is lehet. A minimumhőmérséklet 13 és 18, a maximumhőmérséklet 22 és 28 fok között valószínű.
  • Pénteken szintén számolni kell záporral, zivatarral és élénk széllel. Hajnalban 13-18 fok, míg napközben 22-28 fok várható.
     
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás