promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bolondot csinál belőlünk az időjárás
Borítókép:  MARTIN GERTEN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE / AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jövő heti előrejelzése alapján gyakran felhős időnk lesz, de ez ne tévesszen meg senkit, a következő héten száraz, csapadékmentes napok várhatók.

Hétfőn derült vagy gyengén fátyolfelhős, csapadékmentes időre van kilátás. Az északi, északkeleti szél gyakran lesz élénk, sőt az Alföldön tartósabban meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 10 fok között valószínű, de északon helyenként gyengén fagyhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között várható.

Kedden derült vagy gyengén felhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. Az északkeleti, keleti szelet sokfelé erős, az Észak-Alföldön és az Északi-középhegység térségében néhol viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alpokalja szélvédett helyein -2, +1 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Szerdán derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szél sokfelé lesz élénk, az északkeleti megyékben erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de a fagyzugosabb helyeken -2, -3 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős, napos ígérkezik, csapadék nem lesz. A keleti, északkeleti szél már csak ritkán élénkül meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de a fagyzugokban 2-3 fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Pénteken kevés gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csapadékra nem számíthatunk. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű.

Szombaton gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap is napos idő várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 2 és 9, a maximum 21 és 26 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás