promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változás az ATV-n, pár nap maradt csak hátra

Fontos változás az ATV-n, pár nap maradt csak hátra

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Fontos hírt közölt az ATV.

Fontos bejelentést tett az ATV.

Az ATV néző fontos hírt kaptak a napokban, most pedig kiderült nemrég a pontos időpont is. Arról írtak pár napja az újságok, többek között a Media1 is, hogy Somos András visszatérhet az ATV képernyőjére. Az ügyvédként is praktizáló műsorvezető újra a csatorna képernyőjén lesz majd tehát, a hírt pedig több ezren üdvözölték az ATV Facebook-oldalán, a bejelentés már több mint négyezer lájkot kapott, és nagyon sokan be is köszöntek a műsorvezető visszatérésének hírére a kommentszekcióba a poszt alá.

A Media1 írt korábban arról is, hogy Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója nyilatkozta nekik, hogy korábban készítettek belsős kutatásokat, és az derült ki ebből, hogy bizony Somos András nagyon népszerű a nézőik körében. Akkor már zajlottak az egyeztetések az ATV és Somos András között.

Mikor térhet vissza pontosan Somos András?

A pontos időpontot is megtudhattuk, Somos András szeptember 16-tól tér vissza a Fórum csapatába.

Az ATV ezzel a poszttal jelenette be a nagy visszatérést:

Korábban a Fórum című műsorban is elhangzott egy nézői kérdésre az, hogy visszatér Somos András, akkor egy néző rögtön egy kérsét is intézett a Fórum műsorvezetőjéhez Szlazsánszky Ferenchez:

 

Somos András pedig a Pozsonyi Piknik keretében beszélt a visszatéréséről az ATV kameráinak, őszintén vallot arról is, hogy miért érdemes a televíziózást csinálni:

 

Aki még további érdekességeket szeretne megtudni Somos András karrierjéről, ők megnézhetik a Libazsír korábbi adását, amelyben nagyon érdekes információkat árul el magárol Somos András: