promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: 17 új milliomost köszöntött az ország, de lett vajon új milliárdosunk?

Ötöslottó: 17 új milliomost köszöntött az ország, de lett vajon új milliárdosunk?

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Lássuk, volt-e vajon szerencsés tippelő. 

Szombaton ismét lottólázban égett az ország, ami nem is csoda, hiszen az Ötöslottó immár 16. hete halmozódó főnyereménye ezen a hétvégén nem kevesebb, mint 3,87 milliárd forint volt, ami minden idők egyik legnagyobb nyereményének számít, alig néhány millió forinttal megelőzve a 2022-es rekordot.

Persze nem csak az Ötösön volt érdemes játszani, hiszen az Eurojackpoton még ennél is komolyabb summa volt a tét, 29 ezer millió forintért lehetett játékba szállni, ami egyben azt is jelenti, hogy kedd óta 9 (!) milliárd forintnak megfelelő euróval növekedett a nyereményalap.

Mindazonáltal inkább arra buzdítanánk a nyertest, hogy kérje ki tanácsadó véleményét a pénz befektetéséről, felhasználásáról, hiszen rengeteg olyan történetet hallani, amikor a látszólag nagy szerencse végül tönkreteszi a nyertes életét és eltapsolja az elkölthetetlennek tűnő összeget.

Remélhetőleg ez a következő nyertessel nem történik meg, most viszont nézzük, hogy mely öt nyerőszámmal lehetett megütni a 3.87 milliárd forintot:

28 29 56 71 83

A Duna Tv-n közvetített sorsolás hihetetlen izgalmakat hozott, a számok kihúzása után pedig elárulták, hogy ezen a héten sem volt telitalálat, 4-es találat viszont lett 17 darab, akik egyenként közel 3 millió forinttal lettek gazdagabbak. Így jövő szombaton 4043 millió forint lesz a főnyeremény. Egyébként a négyest elérő játékosoknak sem volt okuk a szomorkodásra, ők is több mint hárommillió forinttal lettek gazdagabbak!

Aki holnap is megkísértené a szerencséjét, annak van egy remek hírünk, hiszen a Hatoslottón is egyre csak halmozódik a jackpot, a telitalálat ezúttal 476 millió forintot ér.