promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa dolgot állít egy kutató Magyarországról: földönkívülit őrzünk évtizedek óta?
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa állítás látott napvilágot arról, hogy 1996-ban egy magyar repülőgép összeütközött egy földönkívüli űrhajóval, az idegen lény pedig azóta is hazánkban van. 

Kalmár János ufókutató szerint egy titokzatos lényt rejteget Magyarország, méghozzá egy földönkívüli személyében. Állítása szerint 1996-ban egy furcsa ütközött történt: Pápán repülőgép ütközött össze egy beazonosíthatatlan repülő űrhajóval, majd a földönkívüli lényt elrejtették a nyilvánosság elől. 

A legmegdöbbentőbb az volt, hogy ez a kis lény magyarul beszélt. Ezt nehéz mivel magyarázni, én csak az gondolom, hogy vagy mindenképpen felkészültek voltak egy speciális nyelvvel célirányosan, ahova jöttek, olyankor egy gépbe beülnek és azt a nyelvet letöltik. Vagy valamilyen magyar ág, de ez már nagyon ingoványos terület

- nyilatkozta az RTL Fókuszának Kalmár János. 

A baleset valóban megtörtént, de egészen másképp. Majden 30 évvel ezelőtt valóban lezuhant egy vadászgép Pápán, amikor egy pilóta műrepülési gyakorlatra indult. Hat perccel később irányíthatatlanná vált a gép, a későbbi vizsgálatok megállapították, hogy műszaki hiba okozta a balesetet. 

Miskolci László, egy másik ufókutató azonban cáfolja azt, hogy mindez megtörtént és azt is, hogy földönkívüli lényt bujtatna a föld alatt Magyarország. Szerinte ugyanis a korabeli földönkívüliekhez kapcsolódó lapok névtelen feladóktól kaptak aktákat, de ezeket a hamis állításokat hamar leleplezték a kutatók. 

Nem értem valaki miért ragaszkodik dezinformációs hírekhez

- nyilatkozta László, aki szerinta hasonló észlelésekkel nagyon óvatosnak kell lenni. 

Ám arról is van információja, hogy a repteret is megközelítette egy beazonosíthatatlan repülő tárgy, amely ragyogott, majd amikor repülőgépekkel megközelítették, nagyon gyorsan elrepült. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás