promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy ijesztő bohóc tartja rettegésben egy kis falu lakóit, a rendőrség hajtóvadászatot hirdetett
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémisztő bohóc tartja rettegésben egy skót falu lakosságát. 

Rmészitő bohóc tűnt fel Skócia egyik kisebb településének utcáin, aki állítólag éjszakánként a semmiből temer ott az utcákon és legtöbbször padokon üldögél. Az illető igencsak merész, már helyi rendőrségnek is küldött néhány baljós üzenetet. Emiatt pedig már a helyi erők azon vannak, hogy elfogják el leleplezzék az illetőt, aki ezt a rossz tréfát űzi a helyiekkel.

A bohóc a Stephen King horror klasszikusából ismert Pennywise-nak öltözik esténként, szinte az összes ruhadarabja és alárca is megegyezik vele. Igencsak felhívja magára a figyelmet, sőt még egy Cole Deimos nevű Facebook-fiókot is üzemeltet, amelyen legújabban egy videó jelent meg, ebben most kifejezetten a médiának mutatta meg magát. A helyiek egyszerűen halálra rémültek, a Daily Star szerint már rettegésben élnek, nehogy összetalálkozzanak a horrorfigurával.

Hát, hát, hát, megint újabb hírt jött. Mosolyogjak a kameráknak  a borzalmas vigyorommal? 

- áll a videóban, amelyben egy sötét utcán látható a bohóc, ahogy egy padon ül egy piros lufival.

A Facebook-profilnál jól látható a hamisság: elméletileg Bohóciskolában tanult, és Skelmorlie-ban él. A helyiek több kommentet is hagytak a videója alatt, bár azt is hozzátetták, hogy a fenyegetéseiktől kissé megijedt.

A bohóc állítólag 2021-ben jelent meg a faluban, és többször is kijelentette, hogy nem akar hírnevet magának, ám így egyáltalán nem világos, hogy milyen célja van ezzel. A korábbi videóit és fotóit is letörölte már, de az angol és a skót média is többször felfigyelt már rá. 


Azt hiszed, hogy érdekel? Mindenesetre előbb el kell kapniuk - és igen, ez merészség. Gyilkos bohócnak hívnak hagyd rám a vicceket

- írta egy kommentben a Facebookon a bohóc, amely azóta már nem elérhető. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás