promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hírt közölt a Szerencsejáték Zrt, ritka dolog történik az Ötöslottó és a Hatoslottó esetén, fontos tudnod róla
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A játék történetében nagyon ritkán fordul elő ez az együttállás.

Közeledik a hétvége, és a felfokozott izgalmak időszaka, ugyanis a két hétvégi nap a hét két legfontosabb számhúzása következik majd. Ám pénteken még a giganyereményeket kínáló Eurojackpoté a főszerep. A 39. héten elképesztő dolog történik, a Hatoslottón 1,175 milliárd forintos nyeremény találhat gazdára, ha valaki a kihúzott számok közöl mindegyiket helyesen találja el, az Ötöslottón pedig 1,53 milliárd forintos nyereményért indulnak játékba a szerencsevadászok ezen a héten, vagyis a 39. játékhéten Magyarországon.

Ami érdekesség, hogy ebben az évben az Ötös- és Hatoslottón összesen tíz nagynyertes született. Az Ötöslottón négy, míg a Hatoslottón hat.

Ám most két hónapja keresi gazdájukat a kedvelt számsorsjátékok főnyereményei, így ennek a nagyon hosszú telitalálatmentes időszaknak az lett az eredménye, hogy mindkét játék esetén óriásira duzzadtak a főnyeremények. Kicsit rendkívüli dologról van szó, hiszen mint a Szerencsejáték egy friss közleményben megjegyzi ez a két játék együttes története során a játékhetek kevesebb, mint 4%-ban fordult elő. Először 2007-ben fordult elő, majd a felgyorsult halmozódás miatt egyre többször.

Érdekesség, és ezt is megjegyzik, hogy vannak olyan számok, amelyek többször is bekerültek a nyerőszámok közé, ilyen az Hatoslottó esetén a 11-es és a 14-es, mindkettő hétszer került be a kisorsolt számok közé.

Az Ötöslottó esetén a halmozódás ideje alatt például kétszer is kihúzták a 14-es, a 46-os, a 17-es, az 56-os, a 61-es, valamint a 67-es és a 86-os számokat.

De mégis mennyi esélyünk lehet nyerni az Ötöslottón?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás