promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan változás a benzinkutakon, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már egy jó ideje mindenki sasszemmel figyeli a benzinárak változásait, és most újabb hír érkezett.

Az elmúlt években egyre jobban érzékenyebbek lettünk az árváltozásokra, így pedig az ezzel kapcsolatos hírekre is azonnal felkapjuk a fejünket, szerencsére az interneten már több fórumon is azonnal a megfelelő iinformációk birtokába juthatunk, hogy okosabban tudjunk dönteni.

Már egy jó ideje nagyon figyeljük a benzinárak és a gázolaj árának változását, hiszen óriási hullámzásról van szó az elmúlt időszakban, és ha nem figyelünk, akkor lehet, hogy jóval drágábban tankolunk a benzinkutaknál, mint ha értesültünk volna a legújabb fejleményekről. Az interneten azonban már több oldal is van, amely ezekről a változásokról, lehetséges változásokról és prognózisokról beszámol,

így pedig egy kicsit biztonságosabban tudunk a jövőbe tekinteni.

Úgy tűnik, hogy ezen a héten jó hírek jönnek, és mindkét, szokásos árváltozós nap csökkenés történik majd a benzinkutakon. És érdemes várni egy kcisit, mielőtt a tankot teletőltenénk. Már a hét elején is jó hírek érkeztek, és most ez folytatódik. A 39. héten tehát inkább pozitív változások következtek be az árakban.

A holtankoljak.hu információi szerint péntektől a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken, előbb ibruttó 6 forinttal, míg az utóbbi bruttó 4 forinttal. És ez a csökkenés így várhatóan majd a kutaknál is megjelenik, érdemes lehet tehát várni a tankolással péntekig, a hétvégét megelőzően.

Az oldal közölte a prognózisait is, erre számít:

  • a 95-ös benzin 647 forint/liter,
  • a gázolaj 678 forint/liter.

Persze azt is figyelembe kell venni, hogy ez egyes benzinkutak áraiban jelentősebb eltérések is lehetnek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás