promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Azonnal értesülnöd kell erről
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos időpontok érkeztek.

Manapság már rengeteg dolgunkat digitális számlákon vagy éppen a bankunknál végezzük, és egy csomó helyzetben van az, hogy utolsó pillanatra hagyjuk az elintézendő dolgokat, és még az is megeshet, hogy ilyenkor nagyon rugalmasak vagyunk, és az utolsó utáni pillanatra hagyjuk az utalást vagy valamiféle más ügyintézést. Pont ezért nem árt tájékozódni, hogy mikor lehetnek leállások a bankunknál. A bankok közleményeket adnak ki ezekkel a tervezett leállásokkal kapcsolatban, amelyeket nagyon könnyen megtalálhatunk az interneten is, ha időben tudni szeretnénk ezekről, illetve szeretnénk már jó időben felkészülni ezekre a tervezett a dolgokra.

Az OTP Bank közleményeit például a bankszünnap oldalon lehet megtalálni, IDE kattintva.

Az OTP az alábbiak szerint közli az eseményeket, már most a hétvége első napján, azaz 23-án számíthatunk is változásra.

Közlik 2023. szeptember 23-24. és 2023. szeptember 30. - október 1. időpontokra és időintervallumokra vonatkozóan:

 • Mint megtudhatjuk, fejlesztési okokból 2023. szeptember 23-án 23:00 óra és másnap hajnali 03:00 óra között, valamint 2023. szeptember 30-án 23:00 óra és másnap hajnali 03:00 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz, az Online áruhitelhez és az Internetbankhoz kapcsolódó egyes funkciók nem lesznek elérhetőek majd

Továbbá 2023. október 6-8. közöttre vonatkozóan:

 • Közlik, hogy fejlesztési okokból 2023. október 6-án 23:00 óra és október 8-án 23:59 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek.

Majd azt is írják 2023. október 6. és 2023. október 9-10. időpontokra és időintervallumokra vonatkozóan:

 • Fejlesztési okokból 2023. október 6-án 14:00-tól 24.00-ig, valamint 2023. október 9-én 0.00-tól október 10-én 8:00-ig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető. Az alábbi szolgáltatásokban lesznek változások:
  • Fogyasztási hitelek igénylése esetén a folyósítás a rendszer nyitását követően történhet meg legkorábban.
  • 2023. október 10-i napra ütemezik át az október 9-i törlesztési napot lakossági hitelek esetén egyaránt.
  • A hitelszámlaegyenlegek az internetbankban és a mobilbankban a rendszer nyitását követően lesznek elérhetők.
  • Lakossági hitel szerződésmódosítással járó funkciók az október 9-i napon nem lesznek elérhetők (pl. elő- és végtörlesztés, számlazárás, prolongáció stb.)
  • A hitelszámlára érkező csoportos beszedési megbízások a karbantartás ideje alatt nem teljesülnek. Legkorábban 2023. október 10. 8.00-tól teljesülhetnek újra, ha azt a beszedési megbízást indító fél a karbantartás után kezdeményezi. 
 • Az érintett termékek köre: ingatlanhitelek (támogatott és piaci lakáshitelek, jelzálog-típusú hitelek), munkáltatói hitelek, személyi kölcsönök, Babaváró kölcsön, hitelkártyák és Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatások, lombard hitelek, Folyószámlahitel Instant Kölcsön.

További részletek és a további időpontok az OTP oldalán elérhetők.

Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás