promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NAV sürgős figyelmeztetést adott ki, csak pár órád maradt a határidőig
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos határidő közeleg, erről feltétlenül tudnod kell.

Az utóbbi időszakban egyre többen szoknak már rá arra, hogy különböző programokban, így például az Ügyfélkapun keresztül értesítőket néznek, amelyben egy-egy közelgő határidőről mindig időben tudnak értesülni. Mások pedig még mindig azt csinálják, hogy beírják a nyomtatott naptárukba azt, hogy az évben ezeken a napokon érkezik valami nagyon fontos változás, esetleg valamit be kell fizetni, meg kell csinálni. Miközben, hogy ne felejtsünk el semmi a cégek, a vállalkozások és az állami hivatalok, valamit nagy állami szervezetek is adnak ki rendszeresen figyelmeztető közleményeket egy-egy közelgő határidőről.

Ma pedig fontos határidő jár le, szeptember 15. ugyanis a gépjárműadó második részletét szeptember 15-ig kell befizetni a 410-es adónemhez tartozó, 10032000-01079160 számú, NAV Belföldi gépjárműadó bevételi számlára - áll a NAV sajtóközleményében. Rögtön segítséget is kínálnak, hiszen a NAV mobilappjában pár koppintással befizethető. Itt a gépjárműadó-menüpontban lehetséges az adó rendezése pillanatok alatt.

Azt is jelzik a közleményben, hogy ha valaki átutalással fizet, a közlemény rovatba az adószámot vagy az adóazonosító jelet kell beírni, nem a rendszámot. Ha ez elmarad, akkor a NAV nem, vagy csak késve tudja a befizetőt azonosítani.

A NAV YouTube-csatornájára pár nappal ezelőtt felkerült egy videó is, amely segítséget nyújt nekünk az applikáció használatában, a videót a cikk végén is megtalálhatjátok, beágyazva:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás